logo
Yoga en meer!
Home
Yogalessen
Lesrooster
Tarieven
Stefanie de Koning
Meer!
Algemene voorwaarden
Gastenboek
Contact
Foto's

Meer!

 

Klankconcert

Winfried en Stefanie geven op 6 november weer twee klankconcerten. Laat je betoveren door de diverse klanken in de Yoga-Loft. Neem een groot badlaken mee en een handdoek voor over je kussen. Als je stil ligt is een deken ook fijn. Aanmelden via info@yogaenmeer.nl. Het concert kost € 18.00 p.p. Van 13.00-14.30 en van 15.00-16.30 uur 


Yoga-Loft huren

Wil je je aansluiten bij Yoga-Loft Leiderdorp en heb jij een mooie les, workshop of cursus voor onze bezoekers neem dan gerust contact met ons op. We zoeken nieuwe collegas wiens les, training of cursus een mooie aanvulling is op het huidige aanbod. 

 

Heb je incidenteel ruimte nodig voor bijvoorbeeld een lezing, workshop, training en dergelijke dan is  het mogelijk om Loft 1 te huren. Loft 1 is een lesruimte van ruim 80m² met een mooie lichtinval dankzij de vele ramen. We hebben een gezamenlijke ontvangstruimte met zitje, vaatwasser, koelkast en magnetron. Een kleedruimte is aanwezig. De lesruimte heeft een serene uitstraling en is voorzien van een prachtige vloer met vloerverwarming en airconditioning. Aanwezig zijn yogamatten, (meditatie)kussens, knierollen en dekens. Daarnaast een geluidsinstallatie, stoelen en een projectiescherm.

 

Yoga-Loft Leiderdorp bevindt zich op de 1e etage van een goed bereikbare locatie met voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Werk jij binnenkort ook in deze fijne ruimte? We maken graag kennis met je. Ook kun je gebruik maken van een opstarttarief. Informeer vrijblijvend. 

 

Bedrijfsyoga

Wil je met je collega's een hatha yogales of een DUO-yogales afspreken, informeer dan naar de mogelijkheden. Het tarief is afhankelijk van het aantal personen, de locatie en of er materiaal aanwezig is. Loft 1 huren is ook mogelijk. 

 

Bedrijfsopdrachten van o.a.:

NAK Tuinbouw, Roelofarendsveen

Gemeente Leiderdorp, Leiderdorp

Incluzio Leiderdorp, yoga voor mantelzorgers 

Alrijne Ziekenhuis Leiderdorp, IC verpleegkundigen


Strandyoga

Op zondag 3 juli is er weer een yogales op het strand bij Willy Zuid in Katwijk. Deze jaarlijkse les geef ik op basis van een vrijwillige bijdrage. We verzamelen op het strand bij Willy Zuid in Katwijk. De les is van 10.00-11.00 uur en gaat door bij minimaal 16 graden en droog weer. Check kort van te voren de website of deze les door kan gaan. Neem je yogamat mee of je badlaken, eventueel twee vuilniszakken om onder je mat te leggen, een zonnebril, zonnebrand en een flesje water. Het goede doel is "Dierentehuis Stevenshage". Het verzorgen en herplaatsen van de dieren kost veel geld. We ondersteunen het asiel en de dieren, die ook zijn teruggebracht na de coronatijd. 

 

Reikibehandeling 

Een Reikiebehandeling helpt je om de energie weer door je lichaam te laten stromen. Daar waar blokkades voelbaar zijn, onbalans aanwezig is, blijven haar handen langer liggen, net zolang totdat ze de energie weer voelt stromen. Met haar intuitie maakt ze er een bijzondere ervaring van. Stefanie geeft al Reiki sinds 2006. 

Een Reikibehandeling kost € 75.00 exclusief btw en vindt plaats bij haar thuis. Nieuwsgierig geworden wat Reiki voor je kan betekenen? Maak een afspraak. 

 

 

 

 

 

 

 

Yoga en meer!  | info@yogaenmeer.nl