logo
Yoga en meer!
Home
Yogalessen
Meer!
Lesschema & tarieven
Stefanie de Koning
Gastenboek
Algemene voorwaarden
Contact
Contactformulier
Foto's

Meer!

 

Yoga-Loft huren

Wil je je aansluiten bij Yoga-Loft Leiderdorp en heb jij een mooie les, workshop of cursus voor onze bezoekers neem dan gerust contact met ons op. We zoeken nieuwe collegas wiens les, training of cursus een mooie aanvulling is op het huidige aanbod. 

 

Heb je incidenteel ruimte nodig voor bijvoorbeeld een lezing, workshop, training en dergelijke dan is  het mogelijk om Loft 1 te huren. Loft 1 is onze lesruimte van ruim 80m² met een mooie lichtinval dankzij de vele ramen. We hebben een gezamenlijke, sfeervolle ontvangstruimte met zitje, vaatwasser, koelkast en magnetron. Ook een kleedruimte is aanwezig. De lesruimte heeft een serene uitstraling en is voorzien van een prachtige vloer met vloerverwarming en voor de warmere seizoenen is er airconditioning. Aanwezig zijn yogamatten, (meditatie)kussens, knierollen en dekentjes. Daarnaast een geluidsinstallatie, stoelen, massage-tafel, projectiescherm, etc. 

 

Yoga-Loft Leiderdorp bevindt zich op een goed bereikbare locatie met meer dan voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Werk jij binnenkort ook in deze fijne ruimte? We maken graag kennis met je. Ook kun je gebruik maken van een opstarttarief. Informeer vrijblijvend. 

 

In deze coronatijd kunnen er 10 matten in Loft 1, op gepaste afstand van 1.5 meter.

 

Bedrijfsyoga

Wil je met je collega's een hatha yogales of een DUO-yogales afspreken, informeer dan naar de mogelijkheden. Het tarief is afhankelijk van het aantal personen, de locatie en of er materiaal aanwezig is. Loft 1 huren in de Yoga-Loft Leiderdorp is ook mogelijk. 

Bedrijfsopdrachten van o.a.:

NAK Tuinbouw, Roelofarendsveen

Gemeente Leiderdorp, Leiderdorp

Incluzio Leiderdorp, yoga voor mantelzorgers 


Strandyoga

Ik geef deze zomer op 12 juli ( bij minder mooi weer wijken we uit naar de 19e) een les op het strand van Katwijk van 10-11.00 uur Zoals jullie wellicht al weten geef ik deze les op basis van een dana (= een vrijwillige bijdrage). Deze keer gaat de opbrengst van de les naar Cystic fibrosis. Cystic fibrosis staat ook wel bekend als de zogenaamde taaislijmziekte. Het is een erfelijke, chronische en helaas ongeneeslijke ernstige ziekte. Het is een ziekte die in Nederland bij zo'n 1.500 mensen voorkomt, waarvan er meer dan 800 volwassen zijn. Cystic fibrosis is dus redelijk zeldzaam. De afgelopen jaren is er steeds meer mogelijk geworden om de symptomen van cystic fibrosis te bestrijden en het ziekteproces te vertragen. Daardoor kunt u met cystic fibrosis een stuk beter leven dan vroeger, al blijft het een heftige ziekte.

 

Houd de weersvoorspelling wel in de gaten: minstens 16 graden, weinig wind en droog natuurlijk, om de les door te kunnen laten gaan. Meld je aan via de momoyoga agenda of bij mij. Maximaal 30 personen en 1.5 meter afstand van elkaar. 

 

 

Buitenyoga

De lessen worden gegeven op het strand in de Munnikenpolder. Het bevindt zich ter hoogte van het gemeentehuis. Neem je yogamat mee, een deken of vest voor de eindontspanning. Een flesje water, zonnebrand en zonnebril. We houden 1.5 meter afstand van elkaar. Oók na afloop met naar huis gaan. Meld je aan, 20 personen maximaal.

De auto parkeren bij de scouting in Leiderdorp. Daar naar rechts afbuigen. Het is vijf minuten lopen. De fiets kun je parkeren in de fietsenrekken bij het strand.

 

 

 

 

 

Yoga en meer!  | info@yogaenmeer.nl