logo
Yoga en meer!
Home
Yogalessen
Lesrooster
Tarieven
Stefanie de Koning
Meer!
Algemene voorwaarden
Gastenboek
Contact
Foto's

Meer!

 

Klankconcert

Winfried Termaaten en Stefanie geven samen twee klankconcerten op een zondag 31 oktober van 13.00-14.30 en van 15.00 tot 16.30 uur. Laat je betoveren door de diverse klanken in de Yoga-Loft. Neem een groot badlaken mee en een handdoek voor over je kussen. Als je stil ligt is een deken ook fijn. Aanmelden via info@yogaenmeer.nl. Het concert kost € 17.00 p.p. 


Yoga-Loft huren

Wil je je aansluiten bij Yoga-Loft Leiderdorp en heb jij een mooie les, workshop of cursus voor onze bezoekers neem dan gerust contact met ons op. We zoeken nieuwe collegas wiens les, training of cursus een mooie aanvulling is op het huidige aanbod. 

 

Heb je incidenteel ruimte nodig voor bijvoorbeeld een lezing, workshop, training en dergelijke dan is  het mogelijk om Loft 1 te huren. Loft 1 is een lesruimte van ruim 80m² met een mooie lichtinval dankzij de vele ramen. We hebben een gezamenlijke ontvangstruimte met zitje, vaatwasser, koelkast en magnetron. Een kleedruimte is aanwezig. De lesruimte heeft een serene uitstraling en is voorzien van een prachtige vloer met vloerverwarming en airconditioning. Aanwezig zijn yogamatten, (meditatie)kussens, knierollen en dekens. Daarnaast een geluidsinstallatie, stoelen en een projectiescherm.

 

Yoga-Loft Leiderdorp bevindt zich op de 1e etage van een goed bereikbare locatie met voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Werk jij binnenkort ook in deze fijne ruimte? We maken graag kennis met je. Ook kun je gebruik maken van een opstarttarief. Informeer vrijblijvend. 

 

Bedrijfsyoga

Wil je met je collega's een hatha yogales of een DUO-yogales afspreken, informeer dan naar de mogelijkheden. Het tarief is afhankelijk van het aantal personen, de locatie en of er materiaal aanwezig is. Loft 1 huren is ook mogelijk. 

 

Bedrijfsopdrachten van o.a.:

NAK Tuinbouw, Roelofarendsveen

Gemeente Leiderdorp, Leiderdorp

Incluzio Leiderdorp, yoga voor mantelzorgers 

Alrijne Ziekenhuis Leiderdorp, IC verpleegkundigen


Strandyoga

Op zondag 4 juli was er een yogales van 10.00-11.00 uur op het strand bij Willy Zuid in Katwijk. De les gaf ik op basis van een vrijwillige bijdrage. Het was mooi weer, er was een grote groep en jullie hebben met elkaar € 524.50 opgebracht. Heel hartelijk bedankt daarvoor. Het hele bedrag is overgemaakt naar Stichting Hospice de Mare in Leiderdorp. 

In september volgt nog een persmoment op de plaats waar het nieuwe Hospice met zes kamers gebouwd gaat worden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yoga en meer!  | info@yogaenmeer.nl