logo
Yoga en meer!
Home
Yogalessen
Meer!
Lesschema & tarieven
Stefanie de Koning
Gastenboek
Algemene voorwaarden
Contact
Contactformulier
Foto's

Meer!

 

Yoga-Loft huren

Wil je je aansluiten bij Yoga-Loft Leiderdorp en heb jij een mooie les, workshop of cursus voor onze bezoekers neem dan gerust contact met ons op. We zoeken nieuwe collegas wiens les, training of cursus een mooie aanvulling is op het huidige aanbod. Dinsdag overdag, woensdag overdag en avond, vrijdag, zaterdag en zondag zijn er nog mogelijkheden in het rooster.

Heb je incidenteel ruimte nodig voor bijvoorbeeld een lezing, workshop, training en dergelijke dan is  het mogelijk om Loft 1 te huren.

Loft 1 is onze lesruimte van ruim 80m² met een mooie lichtinval dankzij de vele ramen. We hebben een gezamenlijke, sfeervolle ontvangstruimte met zitje, vaatwasser, koelkast en magnetron. Ook een kleedruimte is aanwezig. De lesruimte heeft een serene uitstraling en is voorzien van een prachtige vloer met vloerverwarming en voor de warmere seizoenen is er airconditioning. Aanwezig zijn yogamatten, (meditatie)kussens, knierollen en dekentjes. Daarnaast een geluidsinstallatie, stoelen, massage-tafel, projectiescherm, etc. 

Yoga-Loft Leiderdorp bevindt zich op een goed bereikbare locatie met meer dan voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Werk jij binnenkort ook in deze fijne ruimte? We maken graag kennis met je. Ook kun je gebruik maken van een opstarttarief. Informeer vrijblijvend. 

 

Privé yogalessen of groepslessen 

Heb je behoefte aan een privé yogales omdat je last hebt van bv hoge bloeddruk, hoofdpijn, spanningen, een burn-out, depressiviteit, hyperventilatie of iets anders, neem contact op voor het maken van een afspraak. Een privé yogales kost € 59.00 voor één lesuur, inclusief 9% B.T.W. . Neem een groot badlaken of je yogamat mee. Afspraken die niet of binnen 24 uur worden geannuleerd, worden in rekening gebracht. 

 

Bedrijfsyoga

Wil je met je collega's een hatha yogales of een DUO-yogales afspreken, informeer dan naar de mogelijkheden. Het tarief is afhankelijk van het aantal personen, de locatie en of er materiaal aanwezig is. Loft 1 huren in de Yoga-Loft Leiderdorp is ook mogelijk. 

Bedrijfsopdrachten van o.a.:

NAK Tuinbouw, Roelofarendsveen

Gemeente Leiderdorp, Leiderdorp

Incluzio Leiderdorp, yoga voor mantelzorgers

 

Nieuw Yoga voor Mantelzorgers

Op 23 januari start voor de eerste keer een yogales van een uurtje voor Mantelzorgers in Leiderdorp. Dit is in samenwerking met Incluzio Leiderdorp. Mooi om te ervaren dat ooit mijn afstudeerscriptie “Zorg voor de Zorgenden” was. Ook mantelzorgen ken ik uit eigen ervaring. We beginnen met één keer per maand. Na afloop staat de thee klaar en is er ruimte om ervaringen te delen. In januari is deze les gratis, daarna € 10.00 per keer. Aanmelden kan bij Corina Kooter, mantelzorgcoach Incluzio Leiderdorp: 0683003240 of CKooter@incluzio.nl.

De volgende data zijn: 13 februari en 12 maart. 


De zonnegroet leren, Suryanamaskar

In een workshop van één uur leer je stap voor stap de zonnegroet. Een heerlijke intensieve serie om de dag mee te beginnen. 

 

Cadeaubonnen

Je kunt een cadeaubon kopen vanaf € 10.00. Een klein gebaar met een groot resultaat. Verras je man, vrouw, partner, vriend(in), collega, moeder, dochter, vader, zoon enz enz. met een Hatha Yogales, klankconcert, klankmassage, reiki behandeling en nog veel meer. 

 

Reiki

Reiki is een helingstechniek om lichaam en geest te ontspannen en in balans te brengen. Door middel van handoplegging wordt de energie weer verdeeld in je lichaam en kunnen eventuele klachten verminderen. Ook voel je je daarna meer in balans.

De Reikibehandeling duurt ongeveer één uur. Neem een groot badlaken, warme kleding en sokken mee. Reiki kost € 59.00. Een verwennerij voor jezelf of geef een reikibehandeling cadeau. Afspraken die niet of binnen 24 uur worden geannuleerd, worden in rekening gebracht. 

 

Klankconcert met Winfried Termaaten
De invloed van harmonieuze klanken wordt in het algemeen nog steeds onderschat. Veelal wordt gedacht dat er via de oren geluisterd wordt met het verstand, dat dan vaak een mening of oordeel heeft over wat het hoort. Immers, zo reageren we meestal wanneer we iets horen. Echter, bij het luisteren naar de klank van Tibetaanse klankschalen wordt op een bepaald moment het denken uitgeschakeld. Het lichaam opent zich meer en meer voor de informatie die het ontvangt en begint zich intern te reorganiseren. Blokkades kunnen op die manier, buiten het actieve denken om, doorbroken worden en de doorstroming van energie wordt gestimuleerd. Een diep ontspannen gevoel op celniveau is dan het resultaat.

Je bent van harte welkom op de Zijlbaan 42, Loft 1. Meld je aan, dan leggen we je mat klaar. Neem een groot badlaken mee en kleed je warm aan. Deelname kost € 16.00. p.p. per keer. 

Zondag 29 maart 2020 11.00-12.30 uur. 

 

Nieuw Klankmassage

Nu is er ook één op één klankmassage bij Yoga en meer! te boeken. Je ligt aangekleed op de massagetafel. Tip: geen ritsen in kleding of antislipsokken. Neem een groot badlaken mee.  Stefanie loopt eerst langs je met diverse klankschalen en zal daarna met de klankschalen je lichaam gaan masseren. Zowel de klanken als de trillingen hebben invloed op je fysieke niveau, je emotionele niveau, je psychische niveau en je spirituele niveau. Een geweldige belevenis. Een klankmassage duurt ongeveer één uur en kost € 59.00. Afspraken die niet of binnen 24 uur worden geannuleerd, worden in rekening gebracht. 

 

Yoga Nidra  

“Yoga Nidra een psychische slaap of diepe ontspanning met een innerlijk gewaarzijn. In deze grenstoestand tussen slapen en waken komt spontaan contact met de onderbewuste en onbewuste dimensie tot stand. De intuïties verkregen bij Yoga Nidra stellen je in staat binnen jezelf de antwoorden op al je problemen te vinden. Je ware aard en integriteit komen tot uiting en stellen je in een staat een betekenisvol en vredevol leven te leiden in elke omgeving. Dit is het openen van het “derde oog”, dat het bewustzijn buiten het gebied van de geconditioneerde persoonlijkheid brengt met zijn spanningen en complexen”, aldus Swami Satyananda Saraswati. 

Om het gewaarzijn van het lichaam te verhogen doen we wat oefeningen voor de hersenen. Dan volgt de Yoga Nidra en tenslotte afsluiting met een kopje thee.

Neem je badlaken mee en kleed je warm aan, je ligt tenslotte een hele tijd stil. 

Zondag 22 maart van 11.00-12.30. Deze Yoga Nidra is een aanbieding in de maand maart van € 16.00 voor maar € 11.00. Vol is vol. 

 

 

Yoga en meer!  | info@yogaenmeer.nl