logo
Yoga en meer!
Home
Yogalessen
Meer!
Lesschema & tarieven
Stefanie de Koning
Gastenboek
Algemene voorwaarden
Contact
Contactformulier
Foto's

Yogalessen

  

De Hatha Yogalessen worden afwisselend gegeven: dynamisch, statisch, altijd aards en gerelateerd aan je adem. We beginnen met een vaste serie losmaakoefeningen, gevolgd door de volledige adembeweging. Daarna volgen de verschillende àsanas, die stap voor stap duidelijk en met aandacht worden ingesprokenen om tenslotte af te sluiten met een eindontspanning en/of meditatie. 


Hatha yoga: Ha = zon, tha = maan. Dit staat voor balans. Balans zoeken en vinden in jezelf. Als je naar Yoga en meer! komt, neem je de tijd voor jezelf. Je houdt je lichaam soepel door oefeningen te doen en je krijgt de tijd om naar binnen te keren, je patronen en beperkingen rustig en bewust te bekijken, zodat er meer ruimte kan komen in je geest. 

 

Na de yogales staat er kruidenthee voor je klaar in het theezitje.  

 

Maandag

09.30-11.00 uur Loft1

18.30-20.00 uur Loft1 (om de week is ook mogelijk )

20.30-22.00 uur Loft1


Donderdag 

09.30-11.00 uur Loft 1

18.30-20.00 uur Loft 1

20.30-22.00 uur Loft 1

 

Voor en na de lessen, is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen.  

De yogalessen zijn geschikt voor iedereen. Voor beginners en gevorderden, mannen en vrouwen, jongeren of ouderen. Er bestaat in de yoga geen competitie, je bepaalt je eigen tempo. 

  

Waar worden deze lessen gegeven?

In Loft 1 van Yoga-Loft Leiderdorp, Zijlbaan 42 (De Baanderij) aan de achterkant van de Praxis, boven CompuCorner, in een prachtige ruimte. Alles is aanwezig: matten, kussens, dekens en knierollen. Er is gratis én voldoende parkeergelegenheid. 

 

Wat neem je mee?

Een groot badlaken die je hele yogamat en kussen bedekt of je eigen yogamat. Je trekt kleding aan, liefst van katoen, waar jij je prettig in voelt. Je kunt je sokken aanhouden of op blote voeten oefenen.

  

Voor nieuwe leerlingen is de proefles op basis van een dana, een vrijwillige bijdrage, of je volgt drie lessen voor € 25.00.

 

Welkom! 

Yoga en meer!  | info@yogaenmeer.nl