Yoga en meer!

Voor ontspanning en aandacht

Meer!

Klankconcert

Winfried en Stefanie geven op 29 oktober 2023 weer een klankconcert van 13.00-14.30 uur. Laat je betoveren door de diverse klanken in de Yoga-Loft. Neem een groot badlaken mee en een handdoek voor over je kussen. Als je stil ligt is een deken ook fijn. Aanmelden via info@yogaenmeer.nl. Het concert kost € 20.00 p.p. 

Yoga-Loft huren

Wil je je aansluiten bij Yoga-Loft Leiderdorp en heb jij een mooie les, workshop of cursus voor onze bezoekers neem dan gerust contact met ons op. We zoeken nieuwe collega's wiens les, training of cursus een mooie aanvulling is op het huidige aanbod. 

Heb je incidenteel ruimte nodig voor bijvoorbeeld een lezing, workshop, training, je verjaardag vieren en dergelijke, dan is het mogelijk om Loft 1 te huren. Loft 1 is een lesruimte van ruim 80m² met een mooie lichtinval dankzij de vele ramen. We hebben een gezamenlijke ontvangstruimte met zitje, vaatwasser, koelkast en magnetron. Een kleedruimte is aanwezig. De lesruimte heeft een serene uitstraling en is voorzien van een prachtige vloer met vloerverwarming en airconditioning. Aanwezig zijn yogamatten, (meditatie)kussens, knierollen en dekens. Daarnaast een geluidsinstallatie, stoelen en een projectiescherm.

Yoga-Loft Leiderdorp bevindt zich op de 1e etage van een goed bereikbare locatie met voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Werk jij binnenkort ook in deze fijne ruimte? We maken graag kennis met je. Informeer vrijblijvend. 

Bedrijfsyoga

Wil je met je collega's een hatha yogales of een DUO-yogales afspreken, informeer dan naar de mogelijkheden. Het tarief is afhankelijk van het aantal personen, de locatie en of er materiaal aanwezig is. Loft 1 huren is ook mogelijk. 

Bedrijfsopdrachten van o.a.:

NAK Tuinbouw, Roelofarendsveen

Gemeente Leiderdorp, Leiderdorp

Incluzio Leiderdorp, yoga voor mantelzorgers 

Alrijne Ziekenhuis Leiderdorp, IC verpleegkundigen

Strandyoga op het strand bij Willy Zuid in Katwijk 2023

De strandyoga voor Dierenasiel Stevenshage heeft in 2022maar liefst € 555.00 opgebracht. Hartelijk bedankt voor jullie bijdrage. 

Op 21 juni is er op de Internationale Yogadag een yogales in Katwijk van 19.00-20.00 uur. Kosten € 10.00 per persoon. 

Op zondag 2 juli is er van 10.00 - 11.00 een yogales op basis van een vrijwillige bijdrage voor Stichting Ambulance Wens. 

Reikibehandeling 

Een Reikibehandeling helpt je om de energie weer door je lichaam te laten stromen. Daar waar blokkades voelbaar zijn, onbalans aanwezig is, blijven haar handen langer liggen, net zolang totdat ze de energie weer voelt stromen. Met haar intuïtie maakt ze er een bijzondere ervaring van. Stefanie geeft al Reiki sinds 2006. Een Reikibehandeling kost € 75.00 exclusief btw en vindt plaats bij haar thuis. Nieuwsgierig geworden wat Reiki voor je kan betekenen? Overleg en maak een afspraak.