Yoga en meer!

Voor yoga, ontspanning en aandacht

Meer!

Strandyoga in Katwijk 2024 voor het Ushersyndroom gaat door privé omstandigheden dit jaar niet door

 
We stellen het één jaar uit.

Op vrijdag 20 juni 2025 geeft Stefanie een strand yogales van 19.00-20.00 uur bij Willy Zuid in Katwijk. Jaarlijks is de gehele opbrengst hiervan voor een goed doel. Ushersyndroom is een erfelijke aandoening. Mensen met Ushersyndroom zijn doof of slechthorend geboren en gaan naarmate de tijd verstrijkt steeds slechter horen en zien. Soms zijn er ook evenwichtsproblemen. Uiteindelijk worden zij doof én blind. In Nederland zijn er 1.000 mensen met Ushersyndroom, wereldwijd 400.000 mensen. Er bestaat nog geen behandeling voor Ushersyndroom. Wel zijn er hoopvolle en veelbelovende ontwikkelingen naar een behandeling die de achteruitgang van horen én zien kunnen stoppen.

Klankconcert
Winfried en Stefanie geven in oktober weer een klankconcert. Datum en tijdstip volgen in augustus. Neem een groot badlaken mee en een handdoek voor over je kussen. Als je stil ligt is een deken ook fijn. Aanmelden via info@yogaenmeer.nl. Het concert kost € 20.00 p.p. Annuleren kan nog tot maximaal 48 uur tevoren.

Reikibehandeling
Een Reikibehandeling helpt je om de energie weer door je lichaam te laten stromen. Daar waar blokkades voelbaar zijn, onbalans aanwezig is, blijven haar handen langer liggen, net zolang totdat ze de energie weer voelt stromen. Met haar intuïtie maakt ze er een bijzondere ervaring van. Stefanie geeft al Reiki sinds 2006. Een Reikibehandeling kost € 75.00 exclusief btw en vindt plaats bij haar thuis. Nieuwsgierig geworden wat Reiki voor je kan betekenen? Overleg en maak een afspraak. 

Yoga-Loft huren

Wil je je aansluiten bij Yoga-Loft Leiderdorp en heb jij een mooie les, workshop of cursus voor onze bezoekers, neem dan gerust contact met ons op. Zo ontstaat er een mooie aanvulling op het huidige aanbod. 

Heb je incidenteel ruimte nodig voor bijvoorbeeld een lezing, workshop, training, je verjaardag vieren en dergelijke, dan is het mogelijk om Loft 1 te huren. Loft 1 is een lesruimte van ruim 80m² met een mooie lichtinval dankzij de vele ramen. We hebben een gezamenlijke ontvangstruimte met zitje, vaatwasser, koelkast en magnetron. Een kleedruimte is aanwezig. De lesruimte heeft een serene uitstraling en is voorzien van een prachtige vloer met vloerverwarming en airconditioning. Aanwezig zijn yogamatten, (meditatie)kussens, knierollen, dekens en twaalf stoelen. Yoga-Loft Leiderdorp bevindt zich op de 1e etage van een goed bereikbare locatie met voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Werk jij binnenkort ook in deze fijne ruimte? We maken graag kennis met je. Informeer vrijblijvend. 

Bedrijfsyoga

Wil je met je collega's een hatha yogales of een DUO-yogales afspreken, informeer dan naar de mogelijkheden. Het tarief is afhankelijk van het aantal personen, de locatie en of er materiaal aanwezig is. Loft 1 huren is ook mogelijk. 

Bedrijfsopdrachten van o.a.:

NAK Tuinbouw, Roelofarendsveen

Gemeente Leiderdorp

Incluzio Leiderdorp, yoga voor mantelzorgers en yoga voor senioren

Alrijne Ziekenhuis Leiderdorp, IC verpleegkundigen