Yoga en meer!

Voor yoga, ontspanning en aandacht

Meer!


Klankconcert

Winfried en Stefanie geven op woensdag 20 maart weer een klankconcert van 19.30-21.00 uur. Laat je betoveren door de diverse klanken in de Yoga-Loft. Neem een groot badlaken mee en een handdoek voor over je kussen. Als je stil ligt is een deken ook fijn. Aanmelden via info@yogaenmeer.nl. Het concert kost € 20.00 p.p. Annuleren kan nog tot maximaal 48 uur tevoren.

DUO-yogales

Wat een feest was het de DUO-yogales op zondag 1 oktober. We hebben met 7 DUO's genoten van de verschillende oefeningen met elkaar. Veel gelachen ook. Een fijne ontspanning om het af te sluiten. Daarna natuurlijk thee met wat lekkers erbij. Dit vraagt om een vervolg. Op zondag 21 januari 2024 van 15.30-17.00 uur ben je van harte welkom. Schrijf je eerst in of meld je aan bij Stefanie. Een DUO-yogales kost € 39.50 voor samen. De leeftijd is van ongeveer 10-88 jaar. Neem een yogamat of een groot badlaken mee. 

Yoga-Loft huren

Wil je je aansluiten bij Yoga-Loft Leiderdorp en heb jij een mooie les, workshop of cursus voor onze bezoekers, neem dan gerust contact met ons op. Zo ontstaat er een mooie aanvulling op het huidige aanbod. 

Heb je incidenteel ruimte nodig voor bijvoorbeeld een lezing, workshop, training, je verjaardag vieren en dergelijke, dan is het mogelijk om Loft 1 te huren. Loft 1 is een lesruimte van ruim 80m² met een mooie lichtinval dankzij de vele ramen. We hebben een gezamenlijke ontvangstruimte met zitje, vaatwasser, koelkast en magnetron. Een kleedruimte is aanwezig. De lesruimte heeft een serene uitstraling en is voorzien van een prachtige vloer met vloerverwarming en airconditioning. Aanwezig zijn yogamatten, (meditatie)kussens, knierollen, dekens en twaalf stoelen. Yoga-Loft Leiderdorp bevindt zich op de 1e etage van een goed bereikbare locatie met voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Werk jij binnenkort ook in deze fijne ruimte? We maken graag kennis met je. Informeer vrijblijvend. 

Bedrijfsyoga

Wil je met je collega's een hatha yogales of een DUO-yogales afspreken, informeer dan naar de mogelijkheden. Het tarief is afhankelijk van het aantal personen, de locatie en of er materiaal aanwezig is. Loft 1 huren is ook mogelijk. 

Bedrijfsopdrachten van o.a.:

NAK Tuinbouw, Roelofarendsveen

Gemeente Leiderdorp

Incluzio Leiderdorp, yoga voor mantelzorgers en yoga voor senioren

Alrijne Ziekenhuis Leiderdorp, IC verpleegkundigen

Strandyoga in Katwijk 2023

Op zondag 2 juli was er een yogales op basis van een vrijwillige bijdrage voor Stichting Ambulance Wens. We hebben met elkaar € 477.50 opgehaald. Hartelijk dank voor jullie bijdrage. 

Reikibehandeling 

Een Reikibehandeling helpt je om de energie weer door je lichaam te laten stromen. Daar waar blokkades voelbaar zijn, onbalans aanwezig is, blijven haar handen langer liggen, net zolang totdat ze de energie weer voelt stromen. Met haar intuïtie maakt ze er een bijzondere ervaring van. Stefanie geeft al Reiki sinds 2006. Een Reikibehandeling kost € 75.00 exclusief btw en vindt plaats bij haar thuis. Nieuwsgierig geworden wat Reiki voor je kan betekenen? Overleg en maak een afspraak.