Yoga en meer!

Voor yoga, ontspanning en aandacht

Yogalessen

De Hatha yogalessen worden afwisselend gegeven: dynamisch, statisch, altijd aards en gerelateerd aan je adem. We beginnen met een vaste serie losmaakoefeningen, gevolgd door de volledige adembeweging. Daarna volgen de verschillende àsanas, die stap voor stap duidelijk en met aandacht worden ingesproken, om tenslotte af te sluiten met een eindontspanning en/of meditatie.

Hatha yoga: Ha = zon, tha = maan. Dit staat voor balans. Balans zoeken en vinden in jezelf. Als je naar Yoga en meer! komt, neem je de tijd voor jezelf. Je houdt je lichaam soepel door oefeningen te doen en je krijgt de tijd om naar binnen te keren, je patronen en beperkingen rustig en bewust te bekijken, zodat er meer ruimte kan komen in je geest.  

Yoga en meer! maakt gebruik van de Momoyoga app, zodat je zelf je les kunt inplannen. 

Maandag

09.30-11.00 uur 

18.30-20.00 uur 

20.30-22.00 uur 

Woensdag

19.30-21.00 uur om de week

Donderdag 

09.30-11.00 uur 

18.30-20.00 uur 

20.30-22.00 uur 

Voor en na de lessen, is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen.  

De yogalessen zijn geschikt voor iedereen. Voor beginners en gevorderden, mannen en vrouwen, jongeren of ouderen. Er bestaat in de yoga geen competitie, je bepaalt je eigen tempo. 

Waar worden deze lessen gegeven?

In Loft 1 van Yoga-Loft Leiderdorp, Zijlbaan 42 (De Baanderij) aan de achterkant van de Praxis, bij Ontspan Me, in een grote ruimte op de 1e etage. Alles is aanwezig: matten, kussens, dekens en knierollen. Er is gratis én voldoende parkeergelegenheid. 

Wat neem je mee?

Je eigen yogamat of een groot badlaken die de hele yogamat bedekt en een handdoek voor over je kussen. Je trekt kleding aan, waar jij je prettig in voelt. Je kunt je sokken aanhouden of op blote voeten oefenen.

Voor nieuwe leerlingen is een proefles gratis. Je kunt daarna nog drie lessen voor € 30.00 volgen. Welkom!